Efficiënter vergaderen met Signi

door | feb 11, 2020 | Signi Blog | 0 Reacties

Iedereen in het bedrijfsleven is er wel bekend mee, vergaderingen. Vergaderingen zijn essentieel in het bedrijfsleven en worden gepland om samen acties te bepalen om resultaten te bereiken en om in gezamenlijk overleg beslissingen te nemen.  De meeste vergaderruimten zitten dan ook de hele dag volgepland. Van de ongeveer negen miljoen werkende mensen in Nederland, zit meer dan vier miljoen minstens een uur per week (gemiddeld 6,5 uur) in een vergadering. Kortom, er wordt ontzettend veel vergaderd in Nederland.

 

Tijdverlies

Onderzoek laat zien dat een vergadering gemiddeld zeventien keer verstoord wordt. Een van de voornaamste oorzaken hiervan zijn technische problemen. Daarnaast zijn dit vaak tijdrovende problemen, en moet er iemand (van ICT) opgeroepen worden om de problemen op te komen lossen.

 

Efficiënter vergaderen met Signi

Door middel van één druk op de knop van onze call-for-service button of tablet kan personeel direct opgeroepen worden op het moment dat er bijvoorbeeld een Wi-Fi of audio probleem is. De oproepen worden direct naar de juiste persoon verstuurd, om personeel zo efficiënt mogelijk in te zetten en tijd te besparen. Ook kan bijvoorbeeld de catering door één druk op de knop geattendeerd worden dat de lunch geserveerd kan worden, of koffie en thee aangevuld moet worden.  Zo komt de catering altijd binnen op het moment dat gewenst wordt en hoeven ze hier ook niet te onderbreken om te vragen of er bijvoorbeeld behoefte is aan koffie en thee. Benieuwd hoe ons call-for-service systeem uw bedrijfscommunicatie kan optimaliseren, neem dan nu contact met ons op!